top of page

Caspers Forløb med Personlig Træning

-10 kg på 6 uger 

Mit forløb med Yvonne har været en helt igennem fantastisk og nærmest livsændrende oplevelse. Jeg har tabt 10 kg., min fedtprocent er faldet, jeg er gået 1-2 størrelser ned i tøj og vigtigst af alt har jeg fundet min selvrespekt. Det var aldrig sket uden Amazing Awesome Yvonne ved min side.

 

Det første, som jeg lagde mærke til, var Yvonnes imødekommenhed og glade smil. Vi mødtes i TarGet Power Gym, hvor hun lagde stor vægt på, at jeg så stedet og vi mærkede efter om vi havde kemi. Ikke noget med at mødes første gang og just go to work. Uden for forløbet startede hun med at teste min kondition for at undersøge hvad jeg kunne holde til. Det var med til at skabe en følelse af seriøsitet og commitment. Vi talte om mine mål og hvad jeg gerne ville opnå, og ud fra dette fik jeg et skræddersyet program - ikke noget med standardøvelser: 100 procent henvendt til MIG.

Så gik vi i gang med træningen. Et uomtvisteligt faktum: Yvonne er hamrende dygtig, top professionel og har absolut 200 procent styr på sit fag. Hun har øje for den mindste detalje og sætter teknik før vægt. Hun er motiverende og 200 procent dedikeret. Hun har en energi uden lige, smiler ALTID og kan presse mig til at yde mit absolut bedste. Når de sidste reps blev ulidelig hårde begyndte hun at heppe og presse mig til at lave de allersidste - hun er hård, retfærdig og ÆRLIG; noget jeg virkelig værdsætter. Min kemi med Yvonne var helt i top - jeg har elsket hvert et sekund og følt mig rigtig godt tilpas i grænseoverskridende i situationer; især første gang jeg skulle have målt min fedtprocent. Hele tiden har hun haft sin kærlige hånd med og er HELE TIDEN opmærksom på mig og mine behov. Det er blot med til at bekræfte, at Yvonne er professionelle tilgang til sine klienter. Jeg har konstant og hele tiden følt mig i trygge og carring hands. Hun fik mig til at føle mig som noget særligt og troede på mig hele vejen.

 

Jeg havde mulighed for at få en kostplan i det forløb, jeg havde købt. Jeg var lidt skeptisk og sagde, at det ville jeg gerne, men for ikke at miste motivationen havde jeg den forudsætning at maden var nem at lave og alle ingredienser skulle kunne købe i et alment supermarked. Og det var lige præcis hvad jeg fik. En ultra nem plan at overholde, hvilket var med at øge motivationen. By the way, så tag madplanen seriøst - det er vigtigere end du skulle tro og det giver amazing results.

 

Min rejse med Yvonne har være livsbekræftende og boostet mit manglende selvværd til tårnhøje proportioner. Jeg føler mig godt tilpas i mit tøj og er blevet bekræftet i, at jeg kan nå mine mål, hvis jeg selv vil. Jeg har fået langt større forståelse for vigtigheden af kombinationen mellem kost og træning. Derudover har jeg følt mig privilegeret over, at få muligheden for at træne sammen med en af de mest professionelle og rareste personlige trænere, jeg nogensinde har mødt.

 

På baggrund af ovenstående kan jeg kun give Yvonne de varmeste og bedste anbefalinger. Skulle jeg have et personligt træningsforløb igen, ville jeg uden at tøve udelukkende vælge Yvonne som min motivator, butt kicker and guardian angel.

 

LET'S DO THIS!! :-)

bottom of page