top of page

Kristina's Forløb med Personlig Træning

 Læs hvordan hun tabt sig 16 kg. i 9 mdr.​

​​Startpunktet


Jeg har haft elevatorvægt. Tabt mig og taget det hele på og lidt til igen. Jeg var blevet alt for tyk. Kunne ikke passe noget af det smarte tøj jeg drømte om at købe. Blev deprimeret hver gang jeg skulle købe tøj og det var en pligt mere end lyst. På et tids-punkt oplevede jeg hvordan min mave var i vejen for at binde mine sko. Forfærdelig fornemmelse. Havde slet ikke noget overskud efter en arbejdsdag. Var bare træt. Ydermere var det hårdt for mig at tumle med min datter.

Nu var det nok! For alt i verdenen ønsker jeg ikke at videregive denne dårlige livsstil til min datter. Hun skal ikke tænke på sin mor som hende den tykke der lå i sofaen, så tv og spiste alt for meget. Jeg var virkelig træt og ked af min situation. Over en længere periode på et år havde jeg også døjet med ondt i min hofte og knæ. Faktisk blev jeg undersøgt for, om der var noget galt med hoften. Gudskelov viste scanningerne at alt var ok.

Min konklusion var, at jeg var for tung og i for dårlig grundform. Derfor ønskede jeg at tabe mig og styrke min muskulatur, så jeg forhåbentligt kunne undgå smerter i hoften og stadig dyrke min elskede zumba. Jeg blev også bange. Bange for risikoen for at få en livsstilssygdom. Mit heldbred kom i den grad i fokus. At have et godt heldbred betyder livskvalitet. Undrede mig over jeg ikke havde værdsat og passet bedre på min krop. Det er jo den jeg lever i hver dag og jeg skal have det godt. Første skridt på min vej var erkendelsen af at der skulle en markant livsstilsændring til i mit liv og jeg havde brug for hjælp.


Mine mål: vægttab og bibeholde vægttabet, undgå livsstilssygdomme og bygge muskler op for at undgå skader. Mit udseende var i første omgang ikke det vigtigeste. Heldigvis ville Yvonne være min personlige træner :-)

 

​​Yvonne som træner


Yvonne - er fantastisk! Så er det sagt :-) Yvonne lytter med sit livsbekræftende, søde og glade væsen. Har i den grad empati overfor mennesker og er perfektionistisk til fingrespidserne. Yvonne styrer træningens gang og lader sig ikke rive ud af fatning. Er nærværende og opmærksom. Motiverer mig på en sådan måde, at jeg ved det er mit og kun mit ansvar og der er ingen let vej.

Yvonne er en forrygende hjælper, der står ved min side - på min vej - mod mit mål. Man kan være sikker på at Yvonne fanger alt, fx hvis en øvelse bare udføres en lille smule forkert. Yvonne korrigerer og retter så øvelsen udføres perfekt og effekten bliver i top. For mig har det at mødes og træne med Yvonne gjort en stor forskel!

Jeg bliver udfordret og presset til at yde optimalt i forhold til hvis jeg havde trænet alene. Hendes støtte og vejledning under timen gør, at jeg får 100% valuta for pengene. Hun aflæser lynhurtigt ens dagsform og indretter træningen herefter. Yvonne selv er altid i topform og følger den faglige udvikling indenfor træningsområdet. Har altid et svar på spørgsmål ang. træning. Uden undtagelse har jeg set frem til hver og en træningstime med Yvonne. Hun gør mig "glad i låget" og fylder mig med energi og positive tanker.

 

Forløbet


Jeg var meget spændt på mit og Yvonnes første møde. Flov over at være endt i situationen og ikke selv komme på rette spor igen. Efter at have lagt kortene på bordet over for Yvonne, var der ingen vej tilbage. Det var slet ikke flovt at tale med Yvonne. Tværtimod var det en god fornemmelse at få talt det hele igennem og jeg blev enormt motiveret til at komme i gang. Yvonne bebrejdede mig ikke noget, men fik mig til at tage ansvaret for mine mål. Jeg har stor tillid til Yvonne.


På kostsiden anbefalede Yvonne mig at føre dagbog, for alt jeg spiste og drak. Meget effektiv metode til at tænke over og være bevidst om, hvad jeg puttede i munden.  På træningssiden byggede Yvonne mig stille og roligt op. Programmet stod på cardio opvarming, hvilket jeg syntes var dødsygt i starten og dernæst styrketræning som jeg havde fordomme omkring var kedeligt. Men men, effekten fik mig til at holde af både cardio og styrketræning med løse vægte. Sammen med Yvonnes gode instruktion var det ingen sag at træne løse vægte i træningscentret.

I starten var det meget grænseoverskridende at stille sig op blandt mændene der brugte meget tunge vægte i forhold til mig. Efter nogle gange blev det helt OK og følelsen af hele tiden at blive stærkere og stærkere var super fed. Yvonne ændrer/optimerer stille og roligt træningsmetoden og tilføjer nye øvelser. Programmet skifter således, at jeg bliver ud-fordret og ikke kører træt i øvelserne. Hun har hele tiden taget hensyn til min hofte/knæ problematik. Resultatet er nu blevet, at jeg foretrækker rigtig hård træning, hvor jeg brænder helt igennem. Fordi min grundform er blevet opbygget stille og roligt, kan jeg klare den hårde træning, som er meget effektiv. Jeg har dog altid respekt for ikke at pådrage mig en skade. En skade vil ødelægge så meget for min træning

 

Mine Resultater


Mit energiniveau er steget markant! Før sad jeg hver aften helt udmattet efter en lang dag og stirrede ind i tv'et, mens jeg fyldte min krop med sukker og kulhydrater. Jeg brugte rigtig mange timer foran tv'et - nu bruger jeg rigtig mange timer på at træne min krop og sind. Til tider bliver jeg stadig overrasket over hvor meget overskud jeg har og glædes herved. Mit aktivitetsniveau er steget, søvnen er fantastisk efter en dag med meget træning. Jeg skal bare ligge mig på madrassen og bum, så sover jeg en skøn uforstyrret søvn.
Min hud er blevet pænere - færre bumser. Jeg har aldrig været i tvivl om min mands kærlighed til mig, men jeg må sige han virker ekstra glad for mig nu :-) Når familie, venner og kollegaer bemærker mit vægttab, bliver jeg stolt og glad. Jeg har sågar oplevet at mærke på min krop, at der manglede noget af mig. Min numse er krympet. Meget fantastisk oplevelse.  Jeg har købt nyt smart tøj og føler mig skøn i det. I selvværd er steget.

Det bedste og allervigtigste der er sket for mig, er at jeg føler mig sund, stærk, energifuld og ikke i højrisikogruppen for livsstilssygdomme. Mit blodtryk og min blodsukkerprocent er fornylig blevet målt til helt normale flotte målinger.Vægttab: -16 kgReducering i cm:

 

Arme -4cm, Bryst omkreds/bryst  -8/12cm, Talje -21cm, Hofte -16cm, Lår -10cm

For mig har det at vælge at have en personlig træner været det bedste jeg har gjort for mig selv i lang tid. Jeg tænker mig om en ekstra gang ang. madindtag og træning. Om en uge skal jeg jo mødes med Yvonne og jeg vil kunne klare hendes udfordringer.Tak Yvonne – du har gjort en forskel i mit liv.

Inspireret af Kristina fantastiske forløb og resultater?
Kontakt mig i dag for at bestille en konsultation, og lad os gøre dine mål til virkelighed!
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
bottom of page